|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 13365
|
|
Kabul Tarihi :
|
20.03.2008
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Bal-Su muhtevası tayini - Refraktometrik metot |
Başlık (İng) :
|
Determination of water content of honey-Refractometric method |
Kapsam :
|
Bu standard baldaki su muhtevasının refraktometrik metot ile tayin edilmesini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies for determining of water content of honey by refractometric method. |
Yararlanılan Kaynak :
|
DIN 10752:1992. MARTIN, P.G.; Manuals of Food Quality Control. 3. Commodities, FAO Food and Nutrition Paper. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations, 1979, s. 151-152. |
Uluslararası Karşılıklar :
|
DIN 10752-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
DIN 10752 |
ICS Kodu :
|
67.180.10 Şeker ve Şeker Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2756-1 :1995; TS 3036 :2002; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|