Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 13365      
Kabul Tarihi : 20.03.2008
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Bal-Su muhtevası tayini - Refraktometrik metot
Başlık (İng) : Determination of water content of honey-Refractometric method
Kapsam : Bu standard baldaki su muhtevasının refraktometrik metot ile tayin edilmesini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies for determining of water content of honey by refractometric method.
Yararlanılan Kaynak : DIN 10752:1992. MARTIN, P.G.; Manuals of Food Quality Control. 3. Commodities, FAO Food and Nutrition Paper. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations, 1979, s. 151-152.
Uluslararası Karşılıklar : DIN 10752-EQV
Tercüme Edildiği STD : DIN 10752
ICS Kodu : 67.180.10 Şeker ve Şeker Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 2756-1 :1995;  TS 3036 :2002;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-