Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4265/T1      
Kabul Tarihi : 2.12.2021
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Dondurma - Süt esaslı
Başlık (İng) : Ice-Cream-Dairy
Kapsam : Bu standard, süt esaslı dondurmayı kapsar. Yenilebilir buzlu mamulleri, diyet amaçlı enerjisi azaltılmış ve diyabetik (şeker ihtiva etmeyen) dondurmalar ile Maraş dondurmasını kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard specifies milk based ice cream. It does not specify edible ice products, reduced calorie and diabatic (sugar free) ice creams and Maraş ice cream.
Tadil Edilen : TS 4265 :2013;  
Yararlanılan Kaynak : -
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 6579-1 :2017;  TS EN ISO 21528-2 :2018;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 2
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-