|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 662
|
|
Kabul Tarihi :
|
11.07.2016
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Rutubet ve uçucu madde tayini |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils - Determination of moisture and volatile matter content |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture
and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils:
— method A, using a sand bath or hotplate;
— method B, using a drying oven.
Method A is applicable to all fats and oils. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1607 EN ISO 662 (Eski no: TS 1607 ISO 662) :1999; TS 1607 ISO 662:1999/T1 (Numara tadili, TS 1607 EN ISO 662) :2005; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 662:2016 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 662-EQV |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
17 |
Fiyatı :
|
52,00 EURO (1.802,82 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|