Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 662      
Kabul Tarihi : 11.07.2016
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Rutubet ve uçucu madde tayini
Başlık (İng) : Animal and vegetable fats and oils - Determination of moisture and volatile matter content
Kapsam : -
Kapsam (İng) : This International Standard specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils: — method A, using a sand bath or hotplate; — method B, using a drying oven. Method A is applicable to all fats and oils.
Yerini Aldığı : TS 1607 EN ISO 662 (Eski no: TS 1607 ISO 662) :1999;  TS 1607 ISO 662:1999/T1 (Numara tadili, TS 1607 EN ISO 662) :2005;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 662:2016
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 662-EQV
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 17
Fiyatı : 52,00 EURO  (1.802,82 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-