|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 1735
|
|
Tercüme Tarihi :
|
20.02.2007
|
Kabul Tarihi :
|
9.03.2006
|
İptal Tarihi :
|
12.05.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Peynir ve işlenmiş peynir ürünleri - Yağ içeriği tayini - Gravimetrik yöntem (referans yöntem) |
Başlık (İng) :
|
Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) |
Kapsam :
|
Bu standard, yağsız kuru madde üzerinden kütlece % 5' ten (m/m) az laktoz içeren bütün tip peynir ve işlenmiş peynir ürünlerinin yağ içeriğinin tayini için referans yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This Standard specifies the reference method for the determination of fat content in cheeses and processed cheese. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3041 ISO 1735 :2000; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 23319 :2022; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 1735:2004 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
DIN EN ISO 1735-EQV; BS EN ISO 1735-EQV; EN ISO 1735-EQV; ISO 1735 -EQV; IDF 5-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 1735 |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 5227 ISO 3889 :2001; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
18 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|