Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 1735      
Tercüme Tarihi : 20.02.2007
Kabul Tarihi : 9.03.2006
İptal Tarihi : 12.05.2022
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Peynir ve işlenmiş peynir ürünleri - Yağ içeriği tayini - Gravimetrik yöntem (referans yöntem)
Başlık (İng) : Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
Kapsam : Bu standard, yağsız kuru madde üzerinden kütlece % 5' ten (m/m) az laktoz içeren bütün tip peynir ve işlenmiş peynir ürünlerinin yağ içeriğinin tayini için referans yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This Standard specifies the reference method for the determination of fat content in cheeses and processed cheese.
Yerini Aldığı : TS 3041 ISO 1735 :2000;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 23319 :2022;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 1735:2004
Uluslararası Karşılıklar : DIN EN ISO 1735-EQV; BS EN ISO 1735-EQV; EN ISO 1735-EQV; ISO 1735 -EQV; IDF 5-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 1735
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD : TS 5227 ISO 3889 :2001;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 18
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-