Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 7937      
Tercüme Tarihi : 21.12.2006
Kabul Tarihi : 2.12.2004
İptal Tarihi : 4.03.2024
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : W (Yeni İptal Edilen Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi - clostridium perfrıngens sayımı için yatay yöntem - koloni sayım tekniği
Başlık (İng) : Microbiology of food and animal feeding stuffs – Horizontal method for the enumeration of Clostridium perfringens – Colony count technique
Kapsam : Bu standard, canlı Clostridium perfringens’in sayımı için yatay yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard describes a horizontal method for the enumeration of viable Clostridium perfringens.
Yerini Aldığı : TS 6405 EN 13401 :2001;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 15213-2 :2024;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 7937:2004
Uluslararası Karşılıklar : DIN EN ISO 7937-EQV; BS EN ISO 7937 -EQV; NF V08-019, NF EN ISO 7937 -EQV; ISO 7937 -EQV; EN ISO 7937-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 7937
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Atıf Yapılan STD : TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001;  TS EN ISO 6887-2 :2004;  TS EN ISO 6887-3 :2004;  TS EN ISO 6887-4 :2004;  TS 7894 ISO 7218 :2001;  TS 7895 EN ISO 8261 :2003;   : (ISO/TS 11133-1);;   : (ISO/TS 11133-2);;  TS 6582-2 EN ISO 6888-2 :2001;  TS 6582-3 EN ISO 6888-3 :2004;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 20
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-