Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 13121      
Kabul Tarihi : 27.12.2004
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et ve et ürünleri - Serbest yağ asitleri içeriğinin tayini
Başlık (İng) : Meat and meat products – Determination of free fatty acids content
Kapsam : Bu standard, et ve et ürünlerinde serbest yağ asitleri içeriğinin titrasyon yoluyla tayini için bir yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies the method of determination of free fatty acids content of meat and meat products by the way of titration.
Yararlanılan Kaynak : 1] Koniecko, E.S., Handbook of meat analysis, Avery Publ. Group Inc. New Jersey, 1985, pp. 95-97.[2] Vural, H., Öztan, A., Et ve ürünleri kalite kontrol laboratuvarı uygulama kılavuzu, Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları Yayın No. 36, Ankara, 1996.[3] Gökalp, H.Y., Kaya, M., Tülek, Y., Zorba, Ö., Et ve ürünlerinde kalite kontrolü ve laboratuvar uygulama kılavuzu, Atatürk Üniversitesi Yayın No. 751, Erzurum, 1995
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 2104 :1975;  TS 1744 :1974;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-