|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 13121
|
|
Kabul Tarihi :
|
27.12.2004
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et ve et ürünleri - Serbest yağ asitleri içeriğinin tayini |
Başlık (İng) :
|
Meat and meat products – Determination of free fatty acids content |
Kapsam :
|
Bu standard, et ve et ürünlerinde serbest yağ asitleri içeriğinin titrasyon yoluyla tayini için bir yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies the method of determination of free fatty acids content of meat and meat products by the way of titration. |
Yararlanılan Kaynak :
|
1] Koniecko, E.S., Handbook of meat analysis, Avery Publ. Group Inc. New Jersey, 1985, pp. 95-97.[2] Vural, H., Öztan, A., Et ve ürünleri kalite kontrol laboratuvarı uygulama kılavuzu, Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları Yayın No. 36, Ankara, 1996.[3] Gökalp, H.Y., Kaya, M., Tülek, Y., Zorba, Ö., Et ve ürünlerinde kalite kontrolü ve laboratuvar uygulama kılavuzu, Atatürk Üniversitesi Yayın No. 751, Erzurum, 1995 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS EN ISO 3696 :1996; TS 2104 :1975; TS 1744 :1974; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|