|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 1738
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.10.2015
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Tereyağı- Tuz muhtevası tayini |
Başlık (İng) :
|
Butter- Determination of salt content |
Kapsam :
|
Bu standard, tereyağının tuz muhtevasının tayini için bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, covers a method whis is determination of salt content in butter. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1333 ISO 1738 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1738:2004 |
ICS Kodu :
|
67.100.20 Tereyağı |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
41,00 EURO (1.421,46 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|