|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10346
|
|
Kabul Tarihi :
|
5.02.2002
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Jöle işkembe |
Başlık (İng) :
|
Jelly tripe (Tripe in jelatin) |
Kapsam :
|
Bu standard, jöle işkembeyi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard cover jelly tripe |
Yerini Aldığı :
|
TS 10346 :1992; |
Tadil Eden :
|
TS 10346/T1 :2022; |
Yararlanılan Kaynak :
|
GÖKTAN, D.1990 Gıdaların, Mikrobiyoral Ekolojisi, Ege Üniv. Bornova İZMİR, Anonim: Et ve Balık Kurumu, Et Mamulleri Dairesi İşletme ve İmalât Yönetmeliği, GÖĞÜŞ, A.K. KOLSARICI, N. 1989: Et Teknolojisi, ÖZTAN, A. 1993: Et Bilimi ve Teknolojisi. Hacettepe Üniv. Müh. Fak. Yayın No: 19, ANKARA s (xv+277) |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2104 :1975; TS 6163 :1988; TS 6211 :1988; TS 6580 :1989; TS 545 :1967; TS 10345 :1992; TS 666 :1986; TS 667 :1986; TS 668 :1986; TS 669 :1986; TS 670 :1986; TS 671 :1986; TS 3446 :1979; TS 10580 :1992; TS 1744 :1974; TS 978 :1996; TS EN ISO 3696 :1996; TS 1069 :1997; TS 3135 ISO 3100-1 :1998; TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999; TS EN ISO 11290-2 :2001; TS 8125 ISO 6391 :2000; TS 6405 EN 13401 :2001; TS 1743 ISO 1442 :2001; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS 1748 ISO 937 :2001; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|