Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10346      
Kabul Tarihi : 5.02.2002
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Jöle işkembe
Başlık (İng) : Jelly tripe (Tripe in jelatin)
Kapsam : Bu standard, jöle işkembeyi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard cover jelly tripe
Yerini Aldığı : TS 10346 :1992;  
Tadil Eden : TS 10346/T1 :2022;  
Yararlanılan Kaynak : GÖKTAN, D.1990 Gıdaların, Mikrobiyoral Ekolojisi, Ege Üniv. Bornova İZMİR, Anonim: Et ve Balık Kurumu, Et Mamulleri Dairesi İşletme ve İmalât Yönetmeliği, GÖĞÜŞ, A.K. KOLSARICI, N. 1989: Et Teknolojisi, ÖZTAN, A. 1993: Et Bilimi ve Teknolojisi. Hacettepe Üniv. Müh. Fak. Yayın No: 19, ANKARA s (xv+277)
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 2104 :1975;  TS 6163 :1988;  TS 6211 :1988;  TS 6580 :1989;  TS 545 :1967;  TS 10345 :1992;  TS 666 :1986;  TS 667 :1986;  TS 668 :1986;  TS 669 :1986;  TS 670 :1986;  TS 671 :1986;  TS 3446 :1979;  TS 10580 :1992;  TS 1744 :1974;  TS 978 :1996;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 1069 :1997;  TS 3135 ISO 3100-1 :1998;  TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999;  TS EN ISO 11290-2 :2001;  TS 8125 ISO 6391 :2000;  TS 6405 EN 13401 :2001;  TS 1743 ISO 1442 :2001;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS 1748 ISO 937 :2001;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-