Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2639      
Kabul Tarihi : 15.01.2018
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Pirinç unu
Başlık (İng) : Rice Flour
Kapsam : Bu standart pirinç ununu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies rice flour
Yerini Aldığı : TS 2639 :1977;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Türk Gıda Kodeksi – Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157/3. mükerrer sayılı Resmi Gazete).
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS EN ISO 712 :2012;  TS 1620 :2016;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 2171 :2010;  TS 2383 :2017;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS ISO 4832 :2010;  TS 6180 EN ISO 3947 :1997;  TS ISO 21527-2 :2014;  TS EN ISO 24333 :2012;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-