Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 7851      
Kabul Tarihi : 1.08.1990
İptal Tarihi : 19.04.2001
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Süt mamulleri ve süt menşeli gıdalar-Weibull-Berntrop gravimetrik metoduyla yağ tayini (referans metot) bölüm 3: Özel durumlar
Başlık (İng) : Milk Products and Milk-Based Foods-Determination of Fat Content By The Weibull-Berntrop Gravimetric Method (Reference Method) Part 3-Special Cases
Kapsam : Bu standard, süt mamülleri ve süt menşeli gıdalarda yağ tayini için WB gravimetrik metodunu (referans metod) kapsar.
Kapsam (İng) : This standard the method is applicable especially to those products containing distinct guantities of free fatty acids or those which are not completely soluble in ammonia owing to the presence of lumps or non-milk ingredients, such as custards, porridges, etc. The method is also applicable to fresh cheese types. It consists in digesting of a test .....
Yerine Geçen : TS 7851 ISO 8262-3 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 8262-3:1987
Uluslararası Karşılıklar : ISO 8262-3 (1987)--; ISO 8262-3:1987 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 8262-3:1987 EQV
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 7851 :1990 (TS 2530*TS 3041*TS 3069*TS 3071*TS 3569*TS 5362*TS 5822);;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-