Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10818      
Kabul Tarihi : 13.04.1993
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Ketçap yapım kuralları
Başlık (İng) : Rules of Ketchup Production
Kapsam : Bu standard, ketçap yapım kurallarını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers the rules of ketchup production.
Yararlanılan Kaynak : - CAMPBELL, C.H., ROHLAND, A.I. and MACLINN, W.A., 1950 Campbell"s Book a Manual On Canning, Pickling and Preserving, Vance Pub1. Co. Chicago, CEMEROĞLU, B. ve ACAR, S., 1986. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi-Gıda Teknolojisi Derneği Yayın No:6 ANKARA, VELİOĞLU, S. 1985 Özel İşletme Notları (Basılmamış)
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 7
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-