|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10818
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.04.1993
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Ketçap yapım kuralları |
Başlık (İng) :
|
Rules of Ketchup Production |
Kapsam :
|
Bu standard, ketçap yapım kurallarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the rules of ketchup production. |
Yararlanılan Kaynak :
|
- CAMPBELL, C.H., ROHLAND, A.I. and MACLINN, W.A., 1950 Campbell"s Book a Manual On Canning, Pickling and Preserving, Vance Pub1. Co. Chicago, CEMEROĞLU, B. ve ACAR, S., 1986. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi-Gıda Teknolojisi Derneği Yayın No:6 ANKARA, VELİOĞLU, S. 1985 Özel İşletme Notları (Basılmamış) |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|