Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4199      
Kabul Tarihi : 22.02.1990
İptal Tarihi : 30.04.2015
Konfirme Tarihi : 16.08.2009
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Biber turşusu
Başlık (İng) : Pepper Pickle
Kapsam : Bu standard, biber turşusunu kapsar. Biber ihtiva eden karışık turşuları kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to pepper pickle. It does not apply to mixed pickle whicg contains pepper.
Yerine Geçen : TS 4199 :2015;  
Tadil Eden : TS 4199/T3 :2007;  TS 4199/T2 :1995;  TS 4199/T1 :1991;  
Yararlanılan Kaynak : Bidan P.L.et., 1953 Etude Sur la Preparation et la Conservation des Cornichons en Saumure, Annal.Technicol III. Costilow, R.N., 1957.Sorbic Acid as a Selective Agent for Cucumber Fermantation. III.Evaluation of Salt Stock Sorbic Treated Cucumber fermantations. Food Technology II. Günay, A., 1970.Marmara Bölgesi Önemli Hıyar Çeşitlerinin...
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 522 :1976;  TS 545 :1967;  TS 794 :1980;  TS 1234 :1972;  TS 1535 :1989;  TS 1880 :1988;  TS 1881 :1990;  TS 2104 :1975;  TS 2664 :1990;  TS 3631 :1981;   : (TS 2600);;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-