|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4199
|
|
Kabul Tarihi :
|
22.02.1990
|
İptal Tarihi :
|
30.04.2015 |
Konfirme Tarihi : |
16.08.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Biber turşusu |
Başlık (İng) :
|
Pepper Pickle |
Kapsam :
|
Bu standard, biber turşusunu kapsar. Biber ihtiva eden karışık turşuları kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to pepper pickle. It does not apply to mixed pickle whicg contains pepper. |
Yerine Geçen :
|
TS 4199 :2015; |
Tadil Eden :
|
TS 4199/T3 :2007; TS 4199/T2 :1995; TS 4199/T1 :1991; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Bidan P.L.et., 1953 Etude Sur la Preparation et la Conservation des Cornichons en Saumure, Annal.Technicol III. Costilow, R.N., 1957.Sorbic Acid as a Selective Agent for Cucumber Fermantation. III.Evaluation of Salt Stock Sorbic Treated Cucumber fermantations. Food Technology II. Günay, A., 1970.Marmara Bölgesi Önemli Hıyar Çeşitlerinin... |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 522 :1976; TS 545 :1967; TS 794 :1980; TS 1234 :1972; TS 1535 :1989; TS 1880 :1988; TS 1881 :1990; TS 2104 :1975; TS 2664 :1990; TS 3631 :1981; : (TS 2600);; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|