Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6887-3      
Kabul Tarihi : 18.12.2017
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Besin zincirinin mikrobiyolojisi- Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç suspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin hazırlanması - Bölüm 3: Balık ve balık ürünlerinin hazırlanması için özel kurallar
Başlık (İng) : Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2017)
Kapsam : -
Kapsam (İng) : This document specifies rules for the preparation of fish and fishery product samples and their suspension for microbiological examination when the samples require a different preparation from the methods described in ISO 6887-1. ISO 6887-1 defines the general rules for the preparation of the initial suspension and dilutions for microbiological examination.
Yerini Aldığı : TS EN ISO 6887-3 :2004;  
Tadil Eden : TS EN ISO 6887-3/A1 :2021;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6887-3:2017
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Cen/Cenelec : CEN
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 30
Fiyatı : 72,00 EURO  (2.496,22 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-