|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 1186-2
|
|
Tercüme Tarihi :
|
15.12.2015
|
Kabul Tarihi :
|
9.03.2006
|
İptal Tarihi :
|
30.09.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
TK28: Ambalaj Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri ile temas eden madde ve malzemeler - Plastikler - Bölüm 2: Tam daldırma ile zeytinyağına toplam migrasyon için deney yöntemleri |
Başlık (İng) :
|
Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics - Part 2: Test methods for overall migration into olive oil by total immersion |
Kapsam :
|
Bu standard, 20 °C üzerindeki ve 100 °C’a kadar, 100 °C’un dâhil olmadığı sıcaklıklarda seçili süreler için, deney numunelerini yağlı gıda benzerine tam daldırarak, plastik madde ve malzemelerden yağlı gıda benzerlerine toplam migrasyonun tayini için deney yöntemlerini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This Part of this European Standard describes test methods for the determination of the overall migration into fatty
food simulants from plastics materials and articles, by total immersion of test specimens in a fatty food simulant at
temperatures above 20 °C and up to, but not including, 100 °C for selected times. |
Yerini Aldığı :
|
TS ENV 1186-2 :1995; |
Yerine Geçen :
|
TS EN 1186-2 :2022; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 1186-2:2002 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 1186-2-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 1186-2 |
ICS Kodu :
|
67.250 Gıdalarla Temas Eden Malzeme ve Eşyalar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 1186-1 :2006; TS EN ISO 8442-2 :1999; TS EN ISO 648 :2010; TS EN ISO 4788 :2006; :; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
35 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|