Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 1186-2      
Tercüme Tarihi : 15.12.2015
Kabul Tarihi : 9.03.2006
İptal Tarihi : 30.09.2022
Hazırlık Grubu : TK28: Ambalaj Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Gıda maddeleri ile temas eden madde ve malzemeler - Plastikler - Bölüm 2: Tam daldırma ile zeytinyağına toplam migrasyon için deney yöntemleri
Başlık (İng) : Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics - Part 2: Test methods for overall migration into olive oil by total immersion
Kapsam : Bu standard, 20 °C üzerindeki ve 100 °C’a kadar, 100 °C’un dâhil olmadığı sıcaklıklarda seçili süreler için, deney numunelerini yağlı gıda benzerine tam daldırarak, plastik madde ve malzemelerden yağlı gıda benzerlerine toplam migrasyonun tayini için deney yöntemlerini kapsar.
Kapsam (İng) : This Part of this European Standard describes test methods for the determination of the overall migration into fatty food simulants from plastics materials and articles, by total immersion of test specimens in a fatty food simulant at temperatures above 20 °C and up to, but not including, 100 °C for selected times.
Yerini Aldığı : TS ENV 1186-2 :1995;  
Yerine Geçen : TS EN 1186-2 :2022;  
Yararlanılan Kaynak : EN 1186-2:2002
Uluslararası Karşılıklar : EN 1186-2-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN 1186-2
ICS Kodu : 67.250 Gıdalarla Temas Eden Malzeme ve Eşyalar
Atıf Yapılan STD : TS EN 1186-1 :2006;  TS EN ISO 8442-2 :1999;  TS EN ISO 648 :2010;  TS EN ISO 4788 :2006;   :;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 35
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-