Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6582-1 EN ISO 6888-1      
Kabul Tarihi : 12.04.2001
İptal Tarihi : 30.09.2021
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Gıda ve hayvan yemlerinin-Mikrobiyolojisi-Koagulaz-Pozitif stafilokokların (staphyloccus aureus ve diğer türler) sayımı için yatay metot-Bölüm 1: Baird-Parker agar besiyeri kullanarak
Başlık (İng) : Microbiyology of food and animal feeding stuffs-Horizontal method for the enumeration of coagulase Positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium
Kapsam : Bu standard, çeşitli ürünlerde leogalas positif stafilokokların sayısının baird - parker besiyeri kullanarak belirlenmesini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard, enumeration coagulase positive stophylococci usind baird- parke agar medium in varisus products.
Yerini Aldığı : TS 6582 :1989;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 6888-1 :2021;  
Tadil Eden : TS EN ISO 6888-1/A1 :2006;  TS EN ISO 6888-1/A2 :2018;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6888-1:1999
Uluslararası Karşılıklar : ISO 6888-1:1999 EQV--; EN ISO 6888-1:1999 EQV--; BS EN ISO 6888-1 EQV--; NF V 08-014-1 NF EN ISO 6888-1 EQV--; DIN EN ISO 6888-1 EQV--; EN ISO 6888-1:1999--
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 6888-1:1999
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Atıf Yapılan STD : TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001 (EN ISO 6887-1 (TS 6235 EN ISO 6887-1), ISO 7218 (TS 7894));;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-