|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6582-1 EN ISO 6888-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.04.2001
|
İptal Tarihi :
|
30.09.2021 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Gıda ve hayvan yemlerinin-Mikrobiyolojisi-Koagulaz-Pozitif stafilokokların (staphyloccus aureus ve diğer türler) sayımı için yatay metot-Bölüm 1: Baird-Parker agar besiyeri kullanarak |
Başlık (İng) :
|
Microbiyology of food and animal feeding stuffs-Horizontal method for the enumeration of coagulase Positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium |
Kapsam :
|
Bu standard, çeşitli ürünlerde leogalas positif stafilokokların sayısının baird - parker besiyeri kullanarak belirlenmesini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, enumeration coagulase positive stophylococci usind baird- parke agar medium in varisus products. |
Yerini Aldığı :
|
TS 6582 :1989; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 6888-1 :2021; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 6888-1/A1 :2006; TS EN ISO 6888-1/A2 :2018; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6888-1:1999 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 6888-1:1999 EQV--; EN ISO 6888-1:1999 EQV--; BS EN ISO 6888-1 EQV--; NF V 08-014-1 NF EN ISO 6888-1 EQV--; DIN EN ISO 6888-1 EQV--; EN ISO 6888-1:1999-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 6888-1:1999 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001 (EN ISO 6887-1 (TS 6235 EN ISO 6887-1), ISO 7218 (TS 7894));; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|