|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10933
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.04.1993
|
İptal Tarihi :
|
24.03.2016 |
Konfirme Tarihi : |
16.08.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Biber - Dondurulmuş |
Başlık (İng) :
|
Frozen Pepper |
Kapsam :
|
Bu standard, dondurulmuş taze yeşil biberi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the frozen fresh green or red peppers. |
Yerine Geçen :
|
TS 10933 :2016; |
Tadil Eden :
|
TS 10933/T1 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- Cemeroğlu B. ve Acar J.1986. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi. Gõda Teknolojisi Derneği Yayõn
No.6 ANKARA
- Desroiser N.W. ve Tressler D.K.1977. Fundamentals of Food Freezing The avi Publ.
Comp.Inc.Westport-Conn.
- Luh B.S. ve Woodroof J.G.1979 Commercial Vegetable Processing. The avi Publ.Comp.Inc.
Westport-Conn.
- Yalmeni K, 1983 Meyve Sebzelerin Dondurulmasõ ve Önemi, İhracaatõ Geliştirme Etüd Merkezi
(IGEME) Yayõn No.73 ANKARA |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 1128 ISO 763 :2000; TS 1205 :1972; TS 2104 :1975; TS 3135 :1978; TS 5391 :1987; TS 5670 :1988; TS 6063 :1988; TS 6580 :1989; TS 7438 :1989; TS 7999 :1990; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|