Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10933      
Kabul Tarihi : 24.04.1993
İptal Tarihi : 24.03.2016
Konfirme Tarihi : 16.08.2009
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Biber - Dondurulmuş
Başlık (İng) : Frozen Pepper
Kapsam : Bu standard, dondurulmuş taze yeşil biberi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers the frozen fresh green or red peppers.
Yerine Geçen : TS 10933 :2016;  
Tadil Eden : TS 10933/T1 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : - Cemeroğlu B. ve Acar J.1986. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi. Gõda Teknolojisi Derneği Yayõn No.6 ANKARA - Desroiser N.W. ve Tressler D.K.1977. Fundamentals of Food Freezing The avi Publ. Comp.Inc.Westport-Conn. - Luh B.S. ve Woodroof J.G.1979 Commercial Vegetable Processing. The avi Publ.Comp.Inc. Westport-Conn. - Yalmeni K, 1983 Meyve Sebzelerin Dondurulmasõ ve Önemi, İhracaatõ Geliştirme Etüd Merkezi (IGEME) Yayõn No.73 ANKARA
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 1128 ISO 763 :2000;  TS 1205 :1972;  TS 2104 :1975;  TS 3135 :1978;  TS 5391 :1987;  TS 5670 :1988;  TS 6063 :1988;  TS 6580 :1989;  TS 7438 :1989;  TS 7999 :1990;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-