|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 5943
|
|
Kabul Tarihi :
|
27.03.2007
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Peynir ve eritme peynir ürünleri- Klorür miktarı tayini- Potansiyometrik titrasyon metodu |
Başlık (İng) :
|
Cheese and processed cheese products - Determination of chloride content - Potentiometric titration method (ISO 5943:2004) |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies a potentiometric titration method for the determination of the chloride
content of cheese and processed cheese products.
The method is applicable to all cheeses and processed cheese products containing more than 0,2 % (mass
fraction) of chloride ion. |
Yerini Aldığı :
|
TS 4708 ISO 5943 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 5943:2006 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 5943-EQV |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
49,00 EURO (1.713,14 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|