Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 5943      
Kabul Tarihi : 27.03.2007
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Peynir ve eritme peynir ürünleri- Klorür miktarı tayini- Potansiyometrik titrasyon metodu
Başlık (İng) : Cheese and processed cheese products - Determination of chloride content - Potentiometric titration method (ISO 5943:2004)
Kapsam :
Kapsam (İng) : This International Standard specifies a potentiometric titration method for the determination of the chloride content of cheese and processed cheese products. The method is applicable to all cheeses and processed cheese products containing more than 0,2 % (mass fraction) of chloride ion.
Yerini Aldığı : TS 4708 ISO 5943 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 5943:2006
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 5943-EQV
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 49,00 EURO  (1.713,14 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-