Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2136      
Kabul Tarihi : 10.11.1987
Konfirme Tarihi : 20.05.2022
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharat-Soğuk suda çözünen ekstrakt tayini
Başlık (İng) : Spices and Condiments-Determination of Cold Water Soluble Extract
Kapsam : Bu standard, baharatın, soğuk suda çözünen ekstraktının tayininde kullanılan bir metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to a method for determination of cold water soluble extract content of spices and condiments.
Yararlanılan Kaynak : ISO 941:1980
Uluslararası Karşılıklar : ISO 941 (1980)--; ISO 941:1980 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 941:1980 EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990;  TS 2134 :1987;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 4
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-