Standard Arama
Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No :
TS 12449
Kabul Tarihi :
15.04.1998
İptal Tarihi :
13.04.2010
Hazırlık Grubu :
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu :
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık :
Köfte harcı
Başlık (İng) :
Spices and condiments-Ground mixed ball seasoning
Kapsam :
Bu standard her çeşit yemek hazırlanmasında kullanılmak üzere üretilen köfte harcını kapsar.
Kapsam (İng) :
This standard covers ground mixed ball scasoning of spicesand condiments.
Yerine Geçen :
TS 13424
:2010;
Tadil Eden :
TS 12449/T1
:2004;
Yararlanılan Kaynak :
1-Akgül Attila 1993-Baharat Bilim ve Teknolojisi* 2- Cemeroğlu B.Acar A:1991 Gıda Teknolojisi
ICS Kodu :
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD :
TS 11486
:1994;
TS 11408
:1994;
TS 9401
:1991;
TS 8882
:1991;
TS 7894
:1990;
TS 7703 ISO 4833
:1996;
TS 7438 ISO 6579
:1996;
TS 6582
:1989;
TS 6580
:1989;
TS 6405
:1989;
TS 6317
:1989;
TS 6235
:1988;
TS 5103
:1987;
TS 5059
:1987;
TS 4750
:1986;
TS 4672
:1985;
TS 4281
:1984;
TS 4216
:1984;
TS 4172
:1984;
TS 3894
:1983;
TS 3887
:1983;
TS 3786
:1982;
TS 3768
:1982;
TS EN ISO 3696
:1996;
TS 3606
:1997;
TS 3498
:1980;
TS 3495
:1980;
TS 3269
:1978;
TS 2624
:1990;
TS 2623
:1990;
TS 2622
:1977;
TS 2621
:1990;
TS 2419
:1986;
TS 2358
:1976;
TS 2291
:1976;
TS 2290
:1985;
TS 2137
:1990;
TS 2134
:1987;
TS 2133
:1987;
TS 2131
:1987;
TS 2130
:1987;
TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110)
:1990;
TS 2104
:1975;
TS 1728
:1974;
TS 1254
:1973;
TS 1017
:1985;
TS 933
:1986;
TS 546
:1967;
TS 545
:1967;
TS 312
:1976;
Dili :
tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu :
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı :
11
Fiyatı :
185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)
-