Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 12449      
Kabul Tarihi : 15.04.1998
İptal Tarihi : 13.04.2010
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Köfte harcı
Başlık (İng) : Spices and condiments-Ground mixed ball seasoning
Kapsam : Bu standard her çeşit yemek hazırlanmasında kullanılmak üzere üretilen köfte harcını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers ground mixed ball scasoning of spicesand condiments.
Yerine Geçen : TS 13424 :2010;  
Tadil Eden : TS 12449/T1 :2004;  
Yararlanılan Kaynak : 1-Akgül Attila 1993-Baharat Bilim ve Teknolojisi* 2- Cemeroğlu B.Acar A:1991 Gıda Teknolojisi
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 11486 :1994;  TS 11408 :1994;  TS 9401 :1991;  TS 8882 :1991;  TS 7894 :1990;  TS 7703 ISO 4833 :1996;  TS 7438 ISO 6579 :1996;  TS 6582 :1989;  TS 6580 :1989;  TS 6405 :1989;  TS 6317 :1989;  TS 6235 :1988;  TS 5103 :1987;  TS 5059 :1987;  TS 4750 :1986;  TS 4672 :1985;  TS 4281 :1984;  TS 4216 :1984;  TS 4172 :1984;  TS 3894 :1983;  TS 3887 :1983;  TS 3786 :1982;  TS 3768 :1982;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 3606 :1997;  TS 3498 :1980;  TS 3495 :1980;  TS 3269 :1978;  TS 2624 :1990;  TS 2623 :1990;  TS 2622 :1977;  TS 2621 :1990;  TS 2419 :1986;  TS 2358 :1976;  TS 2291 :1976;  TS 2290 :1985;  TS 2137 :1990;  TS 2134 :1987;  TS 2133 :1987;  TS 2131 :1987;  TS 2130 :1987;  TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990;  TS 2104 :1975;  TS 1728 :1974;  TS 1254 :1973;  TS 1017 :1985;  TS 933 :1986;  TS 546 :1967;  TS 545 :1967;  TS 312 :1976;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-