Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3908      
Kabul Tarihi : 1.03.1983
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Balık işleme teknolojisi ve pazarlaması-Terimler ve tanımlar
Başlık (İng) : The Technologie of Fish Processing and Marketing-Terms and Definitions
Kapsam : Bu standard,balık işleme teknolojisi ve pazarlaması ile ilgili genel terim ve tanımlarla,soğutarak muhafaza ve soğutulmuş balık ürünleri,dondurarak muhafaza ve dondurulmuş balık ürünleri,dumanlayarak muhafaza ve dumanlanmış balık ürünleri,kurutarak muhafaza ve kurutulmuş balık ürünleri...ile ilgili terim ve tanımları kapsar...
Kapsam (İng) : This standard covers the terms and definitions of fish process technology, stored by cooling and cooled fish products, stored by freezing and frozen fish products, stored by smoked and smoked fish products, stored by drying and dried fish products.
Tadil Eden : TS 3908/T1 :1994;  
Yararlanılan Kaynak : Anonim 1980, Recomended International Code of Practice for Frozen Fish FAO, CAC/RCP 16, FAO İtaly 58, Anonim 1978, Multilingual Dictionary of Fish and Fish Products.OECD Fishing News Books Limited, Farnham, Surray, England 436 Heen E.R., Kreuzer, 196 Fish in Nutrition, Fishing News (Books Ltd.London England 439, Okada M., S.Hirae Noguchi....
Uluslararası Karşılıklar : EN 23908, EQV--
ICS Kodu : 01.040.67 Gıda Teknolojisi (Terimler); 67.020 Gıda Sanayi Prosesleri ; 67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) -