|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4964 ISO 3960
|
|
Kabul Tarihi :
|
17.02.2004
|
İptal Tarihi :
|
12.10.2006 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Peroksit değeri tayini |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils – Determination of peroxide value |
Kapsam :
|
Bu standard, hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağların peroksit değerinin tayini için bir yöntemi kapsar.
|
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of the peroxide value of animal and vegetable fats and oils. |
Yerini Aldığı :
|
TS 4964 :1986; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 3960 :2006; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3960:2001 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3960-EQV; BS 684-2.14;ISO 3960-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 3960 |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1606 EN ISO 661 :1998; TS EN ISO 3696 :1996; TS EN ISO 6579 :2005; TS 8125 ISO 6391 :2000; TS 9779 :1992; TS EN 12955 :2003; TS ISO 13681 :1998; TS 4717 ISO 5983 :1999; TS EN ISO 3960 :2006; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|