|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 4833-2/A1
|
|
Kabul Tarihi :
|
2.03.2022
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda zincirinin mikrobiyolojisi - Mikroorganizmaların sayımı için yatay yöntem - Bölüm 2: Yüzey kaplama tekniği ile 30 °C' ta koloni sayımı - Tadil 1: Kapsamın netleştirilmesi |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique - Amendment 1: Clarification of scope |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 4833-2 :2014; TS EN ISO 4833-2 :2014; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 4833-2:2013/A1:2022 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 4833-2:2013/A1-EQV; ISO 4833-2:2013/Amd 1-EQV |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
14 |
Fiyatı :
|
10,00 EURO (376,02 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|