|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 1136
|
|
Kabul Tarihi :
|
1.10.1996
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze suları-Fosfor tayini-Spektrometrik metot |
Başlık (İng) :
|
Fruit And Vegetable Juices-Determination of Phosphorous Content-Spectrometric Method |
Kapsam :
|
Bu standard, meyve, sebze suları ve benzeri ürünlerde fosfor tayini için kullanılan spektrometrik metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, specifies a method for the determination of the phosphous content of fruit and vegetable juices and related products. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 1136:1994 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 1136 (1994)--; BS EN 1136--; NF EN 1136 (NF V76-103)--; DIN EN 1136--; EN 1136:1994-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 1136:1994 |
ICS Kodu :
|
67.180.20 Nişasta ve Nişasta Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 1136 :1996 (EN 1135 (1994) (TS EN 1135)*ISO 5725 (1986) (TS 5822)*ISO 3696 (1987) (TS ISO 3696));; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|