Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 1136      
Kabul Tarihi : 1.10.1996
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve ve sebze suları-Fosfor tayini-Spektrometrik metot
Başlık (İng) : Fruit And Vegetable Juices-Determination of Phosphorous Content-Spectrometric Method
Kapsam : Bu standard, meyve, sebze suları ve benzeri ürünlerde fosfor tayini için kullanılan spektrometrik metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard, specifies a method for the determination of the phosphous content of fruit and vegetable juices and related products.
Yararlanılan Kaynak : EN 1136:1994
Uluslararası Karşılıklar : EN 1136 (1994)--; BS EN 1136--; NF EN 1136 (NF V76-103)--; DIN EN 1136--; EN 1136:1994--
Tercüme Edildiği STD : EN 1136:1994
ICS Kodu : 67.180.20 Nişasta ve Nişasta Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS EN 1136 :1996 (EN 1135 (1994) (TS EN 1135)*ISO 5725 (1986) (TS 5822)*ISO 3696 (1987) (TS ISO 3696));;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 7
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-