|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 12667
|
|
Kabul Tarihi :
|
25.04.2000
|
Konfirme Tarihi : |
16.08.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Meslek Standardları İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Servis personeli- I. sınıf ve lüks sınıf restoranlarda çalışan |
Başlık (İng) :
|
SERVICE PERSONNEL - EMPLOYED IN THE FIRST CLASS LUXURY RESTAURANTS |
Kapsam :
|
Bu standard lüks ve 1. sınıf restaurantlarda hizmet veren servis personelinin tarifini ve sınıflandırılmasını, kullanılacak araç - gereç ve ekipman ile her sınıftaki elemanların sahip olması gereken özellikleri ve bu özelliklerin ölçüm kriterleri ile değerlendirilmesini kapsar.
* Restoranda çalışan şarap garsonu, trancher ile oda ve bar hizmetlerinde çalışan servis personelini
kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
. |
ICS Kodu :
|
03.040 İş, İstihdam ; 03.100.30 İnsan Kaynakları Yönetimi |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 7036 :1989; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|