Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 3657      
Kabul Tarihi : 2.07.2020
İptal Tarihi : 8.11.2023
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Sabunlaşma sayısının tayini
Başlık (İng) : Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2020)
Kapsam : -
Kapsam (İng) : This document specifies a method for the determination of the saponification value of animal and vegetable fats and oils. The saponification value is a measure of the free and esterified acids present in fats and fatty acids.
Yerini Aldığı : TS EN ISO 3657 :2013;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 3657 :2023;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 3657:2020
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 3657-EQV; ISO 3657-EQV
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Cen/Cenelec : CEN
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 22
Fiyatı : 60,00 EURO  (2.080,18 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-