|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 3657
|
|
Kabul Tarihi :
|
2.07.2020
|
İptal Tarihi :
|
8.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Sabunlaşma sayısının tayini |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2020) |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This document specifies a method for the determination of the saponification value of animal and vegetable fats and oils. The saponification value is a measure of the free and esterified acids present in fats and fatty acids. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 3657 :2013; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 3657 :2023; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 3657:2020 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 3657-EQV; ISO 3657-EQV |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
22 |
Fiyatı :
|
60,00 EURO (2.080,18 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|