Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 12147      
Kabul Tarihi : 30.03.1998
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve ve sebze suları-Titre edilebilir asidite tayini
Başlık (İng) : Fruit and vegetable juices-Determination of titrable acidity
Kapsam : Bu standard, meyve ve sebze sularında ve muhteviyatında meyve ve sebze suyu bulunan ürünlerde titre edilebilir asiditenin tayini için kullanılan metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standar specifies a method for determination of titrable acidity in fruit and vegetable juices and produts including their juices.
Yararlanılan Kaynak : EN 12147:1996
Uluslararası Karşılıklar : EN 12147:1996--; BS EN 12147:1997, EQV--; NF EN 12147:1997, EQV--; DIN EN 12147:1997, EQV--; EN 12147:1996--
Tercüme Edildiği STD : EN 12147:1996
ICS Kodu : 67.160.20 Alkolsüz İçecekler
Atıf Yapılan STD : TS EN 12147 :1998 (ISO 3696:1995*ISO 5725:1986*TS EN ISO 3696*TS 5822);;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-