|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 12147
|
|
Kabul Tarihi :
|
30.03.1998
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze suları-Titre edilebilir asidite tayini |
Başlık (İng) :
|
Fruit and vegetable juices-Determination of titrable acidity |
Kapsam :
|
Bu standard, meyve ve sebze sularında ve muhteviyatında meyve ve sebze suyu bulunan ürünlerde titre edilebilir asiditenin tayini için kullanılan metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standar specifies a method for determination of titrable acidity in fruit and vegetable juices and produts including their juices. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 12147:1996 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 12147:1996--; BS EN 12147:1997, EQV--; NF EN 12147:1997, EQV--; DIN EN 12147:1997, EQV--; EN 12147:1996-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 12147:1996 |
ICS Kodu :
|
67.160.20 Alkolsüz İçecekler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 12147 :1998 (ISO 3696:1995*ISO 5725:1986*TS EN ISO 3696*TS 5822);; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|