|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1071
|
|
Kabul Tarihi :
|
5.02.2002
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Pastırma |
Başlık (İng) :
|
Pastırma |
Kapsam :
|
Bu standard, pastırmayı kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers pastırma. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1071 :1983; |
Tadil Eden :
|
TS 1071/tst T1 :; TS 1071/T1 :2011; TS 1071/T2 :2016; TS 1071/T3 :2019; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Alperden, İ. Turgut H., Kocakuşak H.K. Eke:1981, Gökalp, H.Y. Herbert W. Ockerman 1985, Göğüş A. K.:1986, Anonim:Et ve Balık Kurumu, Et Mamulleri Dairesi İşletme ve İmalat Yönetmeliği, Gerard, F.1976, Göktan, D. 1990, Yıldırım, Y. Et Teknolojisi 1984, Tolgat, Z., Tezcan, İ., Yurteri, A. Yücel E. (Et ve Et Ürünleri Teksiri), Öztan, A., 1993 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2419 :2001; TS 933 :1986; TS 1131 :1981; TS 6163 :1988; TS 3136 :1978; TS 3137 :1978; TS 3138 :1978; TS 2284 :1991; TS 9268 :1991; TS 668 :1986; TS 669 :1986; TS 3446 :1979; TS 10580 :1992; TS 1744 :1974; TS 3834 ISO 2293 :1996; TS 1069 :1997; TS 12191 :1997; TS 266 :1997; TS ISO 13681 :1998; TS 3135 ISO 3100-1 :1998; TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999; TS 8125 ISO 6391 :2000; TS 6405 EN 13401 :2001; TS 1743 ISO 1442 :2001; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|