Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1071      
Kabul Tarihi : 5.02.2002
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Pastırma
Başlık (İng) : Pastırma
Kapsam : Bu standard, pastırmayı kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers pastırma.
Yerini Aldığı : TS 1071 :1983;  
Tadil Eden : TS 1071/tst T1 :;  TS 1071/T1 :2011;  TS 1071/T2 :2016;  TS 1071/T3 :2019;  
Yararlanılan Kaynak : Alperden, İ. Turgut H., Kocakuşak H.K. Eke:1981, Gökalp, H.Y. Herbert W. Ockerman 1985, Göğüş A. K.:1986, Anonim:Et ve Balık Kurumu, Et Mamulleri Dairesi İşletme ve İmalat Yönetmeliği, Gerard, F.1976, Göktan, D. 1990, Yıldırım, Y. Et Teknolojisi 1984, Tolgat, Z., Tezcan, İ., Yurteri, A. Yücel E. (Et ve Et Ürünleri Teksiri), Öztan, A., 1993
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 2419 :2001;  TS 933 :1986;  TS 1131 :1981;  TS 6163 :1988;  TS 3136 :1978;  TS 3137 :1978;  TS 3138 :1978;  TS 2284 :1991;  TS 9268 :1991;  TS 668 :1986;  TS 669 :1986;  TS 3446 :1979;  TS 10580 :1992;  TS 1744 :1974;  TS 3834 ISO 2293 :1996;  TS 1069 :1997;  TS 12191 :1997;  TS 266 :1997;  TS ISO 13681 :1998;  TS 3135 ISO 3100-1 :1998;  TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999;  TS 8125 ISO 6391 :2000;  TS 6405 EN 13401 :2001;  TS 1743 ISO 1442 :2001;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-