|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 2451
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.04.2021
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Çekirdek kakao - Özellikler ve kalite gereksinimleri |
Başlık (İng) :
|
Cocoa beans - Specification and quality requirements |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
ISO 2451:2017 specifies the requirements, classification, sampling, test methods, packaging and marking for cocoa beans.
Recommendations relating to storage and disinfestation are given as a guide in Annexes G and H respectively. Annex I is for informative purposes only and sets out a sampling procedure for preliminary quality analysis which can be adopted by agreement of all interested parties. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3076-2 ISO 2451 :2001; TS 3076-2 ISO 2451/T1 :2001; TS 2210 :1990; TS 2211 :1976; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 2451:2017 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 2451-EQV |
ICS Kodu :
|
67.140.30 Kakao |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
29 |
Fiyatı :
|
68,00 EURO (2.585,30 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|