Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 1140      
Kabul Tarihi : 2.04.1996
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve ve sebze sularında d-Glukoz ve d-Fruktoz'un enzimatik tayini-Nadph spektrometrik metot
Başlık (İng) : Fruit And Vegetable Juices-Enzymatic Determination Of D-Glucose And D-Fructose Content-NADPH Spectrometric Method
Kapsam : Bu standard, meyve, sebze suları ve benzeri ürünlerdeki D-glukoz ve D-fruktoz muhtevasının tayini çin kullanılan enzimatik metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies the enzymatic determination of D-glucose and D-fructose content by NADPH spectrometric method fruit, vegetable ünices and derived products
Yararlanılan Kaynak : EN 1140:1994
Uluslararası Karşılıklar : EN 1140, EQV--; BS EN 1140--; NF V76-129 (NF EN 1140)--; DIN EN 1140--; EN 1140:1994--
Tercüme Edildiği STD : EN 1140:1994
ICS Kodu : 67.160.20 Alkolsüz İçecekler
Atıf Yapılan STD : TS EN 1140 :1996 (ISO 5725 (TS 5822)*ISO 3696);;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-