|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 1140
|
|
Kabul Tarihi :
|
2.04.1996
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze sularında d-Glukoz ve d-Fruktoz'un enzimatik tayini-Nadph spektrometrik metot |
Başlık (İng) :
|
Fruit And Vegetable Juices-Enzymatic Determination Of D-Glucose And D-Fructose Content-NADPH Spectrometric Method |
Kapsam :
|
Bu standard, meyve, sebze suları ve benzeri ürünlerdeki D-glukoz ve D-fruktoz muhtevasının tayini çin kullanılan enzimatik metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies the enzymatic determination of D-glucose and D-fructose content by NADPH spectrometric method fruit, vegetable ünices and derived products |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 1140:1994 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 1140, EQV--; BS EN 1140--; NF V76-129 (NF EN 1140)--; DIN EN 1140--; EN 1140:1994-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 1140:1994 |
ICS Kodu :
|
67.160.20 Alkolsüz İçecekler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 1140 :1996 (ISO 5725 (TS 5822)*ISO 3696);; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|