|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2109:1990/T1(Numara tadili, TS EN ISO 948)
|
|
Kabul Tarihi :
|
14.06.2012
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat ve çeşniler - Numune alma |
Başlık (İng) :
|
Spices and condiments - Sampling |
Kapsam :
|
TS 2109 standardı, TS 2109/T1 ile tadil edilerek, numarası TS EN ISO 948 olarak değiştirilmiştir. |
Kapsam (İng) :
|
TS 2109 is amended by TS 2109/T1 and the Document Identifier is changed as TS EN ISO 948. |
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 948:2009 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO:948:1980-EQV; EN ISO 948:2009-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO:948:1980; EN ISO 948:2009 |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
1 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|