Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2109:1990/T1(Numara tadili, TS EN ISO 948)      
Kabul Tarihi : 14.06.2012
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharat ve çeşniler - Numune alma
Başlık (İng) : Spices and condiments - Sampling
Kapsam : TS 2109 standardı, TS 2109/T1 ile tadil edilerek, numarası TS EN ISO 948 olarak değiştirilmiştir.
Kapsam (İng) : TS 2109 is amended by TS 2109/T1 and the Document Identifier is changed as TS EN ISO 948.
Tadil Edilen : TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 948:2009
Uluslararası Karşılıklar : ISO:948:1980-EQV; EN ISO 948:2009-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO:948:1980; EN ISO 948:2009
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 1
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-