|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 886
|
|
Kabul Tarihi :
|
27.09.2005
|
İptal Tarihi :
|
9.11.2010 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Yemeklik ayçiçek yağı |
Başlık (İng) :
|
Edible Sunflowerseed Oil |
Kapsam :
|
Bu standard yemeklik ayçiçek yağını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers edible sunflowerseed oil. |
Yerini Aldığı :
|
TS 886 :1970; |
Yerine Geçen :
|
TS 886 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- Codex Alimentarius 2001. Fats, Oils and Related Products, Sec. Ed.- O. Brien, R. D. 1998. Fats and Oils, Technomic. Pub. Co., Barel- Gümüşkesen, S. A. 1999. Bitkisel Yağ Teknolojisi, İzmir- Kayahan, M. 2004. Yağlı Tohumlardan Ham Yağ Üretim Teknolojisi, Ankara.-ASTM D 3169-89 (2001). Standard Specification for Refined Sunflower Oil |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 341 :2004; TS 545 :1967; TS 894 :1970; TS 1606 EN ISO 661 :1998; TS 1607 EN ISO 662 (Eski no: TS 1607 ISO 662) :1999; TS 1608 EN ISO 663 :2003; TS 2104 :1975; TS EN ISO 3696 :1996; TS 4504 EN ISO 5509 :2002; TS 4664 EN ISO 5508 :1996; TS 4960 EN ISO 6320 :2004; TS 4961 EN ISO 3961 (Eski no: TS 4961 ISO 3961) :1997; TS 4962 EN ISO 3657 :2005; TS 4963 :1986; TS 4964 ISO 3960 :2004; TS 5038 :1987; TS 5039 :1987; TS 7060 EN ISO 5555 :2004; TS EN ISO 8294 (Eski no: TS ISO 8294) :1997; TS 11359 :1994; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
Resmi Gazete Bilgileri
RG 27817 | | 01.02.2011 | 16.01.2011 | Ticaret Bakanlığı | Mecburi yürürlüğü iptal edildi |
RG 26213 | | 14.07.2006 | 29.06.2006 | Ticaret Bakanlığı | 15 gün sonra mecburi (Rev.) |
|
|