|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 927
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.01.2011
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat ve çeşniler - Yabancı madde ve dış kaynaklı madde muhtevasının tayini |
Başlık (İng) :
|
Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content |
Kapsam :
|
Bu standard, bütün haldeki baharatların çıplak gözle veya en çok 10 kat büyütme ile iri istenmeyen madde tayini için genel bir işlemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies a general procedure for visual examination, or with magnification not
exceeding 10 times, of whole spices for the determination of macro filth. |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 927/AC :2013; TS EN ISO 927/AC :2013; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 927:2009 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 927: 2009-EQV; BS EN ISO 927-EQV; ISO 927-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 927: 2009 |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990 ((ISO 948));; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
9 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|