Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 927      
Kabul Tarihi : 13.01.2011
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharat ve çeşniler - Yabancı madde ve dış kaynaklı madde muhtevasının tayini
Başlık (İng) : Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content
Kapsam : Bu standard, bütün haldeki baharatların çıplak gözle veya en çok 10 kat büyütme ile iri istenmeyen madde tayini için genel bir işlemi kapsar.
Kapsam (İng) : This International Standard specifies a general procedure for visual examination, or with magnification not exceeding 10 times, of whole spices for the determination of macro filth.
Tadil Eden : TS EN ISO 927/AC :2013;  TS EN ISO 927/AC :2013;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 927:2009
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 927: 2009-EQV; BS EN ISO 927-EQV; ISO 927-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 927: 2009
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990 ((ISO 948));;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 9
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-