|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 14675
|
|
Tercüme Tarihi :
|
3.03.2005
|
Kabul Tarihi :
|
28.01.2004
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Süt ve süt ürünleri - Yarışmalı enzim immüno analizlerin standartlaştırılmış tanımı için esaslar - Aflatoksin M1 içeriğinin tayini |
Başlık (İng) :
|
Milk and milk products — Guidelines for a standardized description of competitive enzyme immunoassays- Determination of aflatoxin M1 content |
Kapsam :
|
Bu standard, süt ve süt ürünlerindeki aflatoksin M1 içeriğinin tayini için kullanılan, yarışmalı enzim immunoanaliz temeline dayanan ayırma (tayin- belirleme) yönteminin kullanımını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard give guidelines on the use of screening methods used for the determination of aflatoxin M1 content in milk and milk products, based uğpon competitive enzyme immunoassays. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 14675:2003 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 14675-EQV; DIN EN ISO 14675 -EQV; ISO 14675-EQV; NF V04-174, NF EN ISO 14675 -EQV; BS EN ISO 14675-EQV; IDF 186-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 14675 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
9 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|