|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6236 ISO 3496
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.04.1997
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et ve et mamulleri-Hidroksiprolin muhtevası tayini |
Başlık (İng) :
|
Meat and Meat Products-Determination of Hydroxyporoline Content |
Kapsam :
|
Bu standard, et ve et mamullerinde (kümes hayvanlar dahil) hidroksiprolin muhtevası tayin metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of the hydroxyproline contest of all kinds of meat and meat products, including poultry. |
Yerini Aldığı :
|
TS 6236 :1988; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3496:1994 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3496: 1994--; BS 4401 Part 11--; DIN 10144--; ISO 3496:1994-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 3496:1994 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|