Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6236 ISO 3496      
Kabul Tarihi : 8.04.1997
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et ve et mamulleri-Hidroksiprolin muhtevası tayini
Başlık (İng) : Meat and Meat Products-Determination of Hydroxyporoline Content
Kapsam : Bu standard, et ve et mamullerinde (kümes hayvanlar dahil) hidroksiprolin muhtevası tayin metodunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of the hydroxyproline contest of all kinds of meat and meat products, including poultry.
Yerini Aldığı : TS 6236 :1988;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 3496:1994
Uluslararası Karşılıklar : ISO 3496: 1994--; BS 4401 Part 11--; DIN 10144--; ISO 3496:1994--
Tercüme Edildiği STD : ISO 3496:1994
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-