|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 13721
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.03.1997
|
İptal Tarihi :
|
23.10.2015 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Et ve et ürünleri-Laktik asit bakterilerinin sayımı-30°c'da koloni sayım tekniği |
Başlık (İng) :
|
Meat and Meat Products-Enumeration of Lactic Acid Bacteria-Colony Count Technique at 30°C |
Kapsam :
|
Bu standard, et ve et ürünleri ile kanatlı etlerindeki canlı laktikasit bakterilerinin sayımında uygulanır. Metot, 30°C da 3 günlük inkübasyon sonucu katı besi yerinde üreyen kolonilerin sayılması esasındadır. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the enumeration of viable loctic acid bacteria in meatend meat product, including poultry by counting the colunies growing in a solid medium after aerobic incubation at 30 °C for 3 days |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 15214 :2015; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 13721:1995 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 13721 (1995)--; BS 7857 Part 2--; DIN 10109--; ISO 13721:1995-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 13721:1995 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi ; 67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS ISO 13721 :1997 (ISO 3100-1 (TS 3135)*ISO 3100-2 (TS 8126)*ISO 6887 (TS 6235)*ISO 7218 (TS 7894));; |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|