Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 13721      
Kabul Tarihi : 18.03.1997
İptal Tarihi : 23.10.2015
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Et ve et ürünleri-Laktik asit bakterilerinin sayımı-30°c'da koloni sayım tekniği
Başlık (İng) : Meat and Meat Products-Enumeration of Lactic Acid Bacteria-Colony Count Technique at 30°C
Kapsam : Bu standard, et ve et ürünleri ile kanatlı etlerindeki canlı laktikasit bakterilerinin sayımında uygulanır. Metot, 30°C da 3 günlük inkübasyon sonucu katı besi yerinde üreyen kolonilerin sayılması esasındadır.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the enumeration of viable loctic acid bacteria in meatend meat product, including poultry by counting the colunies growing in a solid medium after aerobic incubation at 30 °C for 3 days
Yerine Geçen : TS ISO 15214 :2015;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 13721:1995
Uluslararası Karşılıklar : ISO 13721 (1995)--; BS 7857 Part 2--; DIN 10109--; ISO 13721:1995--
Tercüme Edildiği STD : ISO 13721:1995
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi ; 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS ISO 13721 :1997 (ISO 3100-1 (TS 3135)*ISO 3100-2 (TS 8126)*ISO 6887 (TS 6235)*ISO 7218 (TS 7894));;  
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-