Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4887      
Kabul Tarihi : 27.05.1986
Konfirme Tarihi : 17.06.2022
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve, sebze ve mamullerinde organik maddelerin parçalanması- Yaş metot
Başlık (İng) : Fruits, Vegetables and Derived Products- Decomposition of Organic Matter Prior to Analysis- Wet Method
Kapsam : Bu standard, verilen metot; meyve, sebze ve mamullerindeki metallerin tayininden önce organik maddelerin yaş metotla parçalanmasını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard the method consists in heating a test protion until all organic matter is decomposed and a clear solution is obtained, either with sulphuric acid and nitric acid and in certain cases with hydrogen peroxide, or with sulphuric acid and hydrogen peroxide, or with sulphuric acid and nnitric acid with the addition of perchloric acid.
Yararlanılan Kaynak : ISO 5515:1979
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5515 (1979)--; ISO 5515:1979 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 5515:1979 EQV
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Atıf Yapılan STD : TS 4887 :1986 (TS 1489*TS 1491*TS 4888);;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-