Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 927      
Kabul Tarihi : 23.03.2010
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharat ve çeşni veren bitkiler - Yabancı madde muhtevasının tayini
Başlık (İng) : Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content
Kapsam :
Kapsam (İng) : ISO 927:2009 specifies a general procedure for visual examination, or with magnification not exceeding 10 times, of whole spices for the determination of macro filth. ISO 927:2009 is applicable to dehydrated herbs and spices.
Yerini Aldığı : TS 2130 :1987;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 927:2009
Uluslararası Karşılıklar : ISO 927-EQV; EN ISO 927-EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 17
Fiyatı : 52,00 EURO  (1.802,82 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-