|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 927
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.03.2010
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat ve çeşni veren bitkiler - Yabancı madde muhtevasının tayini |
Başlık (İng) :
|
Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
ISO 927:2009 specifies a general procedure for visual examination, or with magnification not exceeding 10 times, of whole spices for the determination of macro filth. ISO 927:2009 is applicable to dehydrated herbs and spices. |
Yerini Aldığı :
|
TS 2130 :1987; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 927:2009 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 927-EQV; EN ISO 927-EQV |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
17 |
Fiyatı :
|
52,00 EURO (1.802,82 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|