|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3631
|
|
Kabul Tarihi :
|
27.12.2012
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Vişne suyu |
Başlık (İng) :
|
Sourcherry Juice |
Kapsam :
|
Bu standard, vişne suyunu kapsar |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers sourcherry juice |
Yerini Aldığı :
|
TS 3631 :2003; |
Tadil Eden :
|
TS 3631/T1 :2014; TS 3631/T2 :2022; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1 Codex Standard For Nectars of Certain Citrus Fruits Preserved Exclusively by Physical Means, Codex Stan 134-1981
2 Lea, A.G.H., Rother, A., Eilis, I., KSK - Values, The complete manual, 1987
3 Türk Gıda Kodeksi Meyve Suyu ve Benzeri Ürünler Tebliği (Tebliğ No: 2006/56)
4 Codex General Standard for fruit Juices and Nectars, Codex Stan 247-2005
5 Türk Gıda Kodeksi Renklendiriciler ve Tatlandırıcılar Dışındaki Gıda Katkı Maddeleri Tebliği (Tebliğ No:2008/22)
6 CEMEROĞLU B. ACAR J. (2001) Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, Gıda Teknoloji Derneği Yayınları No: 25 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.160.20 Alkolsüz İçecekler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 1537 :1989; TS 1128 ISO 763 :2000; TS EN 1134 :1996; TS EN 1136 :1996; TS 1594 ISO 2448 :2001; TS 2104 :1975; TS 4080 :1992; TS 6473 :1989; TS EN ISO 3696 :1996; TS EN 12631 :2003; TS EN 1133 :1996; TS EN 12147 :1998; TS 6178 ISO 7466 :2002; TS 11359 :1994; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|