Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3631      
Kabul Tarihi : 27.12.2012
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Vişne suyu
Başlık (İng) : Sourcherry Juice
Kapsam : Bu standard, vişne suyunu kapsar
Kapsam (İng) : This standard covers sourcherry juice
Yerini Aldığı : TS 3631 :2003;  
Tadil Eden : TS 3631/T1 :2014;  TS 3631/T2 :2022;  
Yararlanılan Kaynak : 1 Codex Standard For Nectars of Certain Citrus Fruits Preserved Exclusively by Physical Means, Codex Stan 134-1981 2 Lea, A.G.H., Rother, A., Eilis, I., KSK - Values, The complete manual, 1987 3 Türk Gıda Kodeksi Meyve Suyu ve Benzeri Ürünler Tebliği (Tebliğ No: 2006/56) 4 Codex General Standard for fruit Juices and Nectars, Codex Stan 247-2005 5 Türk Gıda Kodeksi Renklendiriciler ve Tatlandırıcılar Dışındaki Gıda Katkı Maddeleri Tebliği (Tebliğ No:2008/22) 6 CEMEROĞLU B. ACAR J. (2001) Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, Gıda Teknoloji Derneği Yayınları No: 25
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.160.20 Alkolsüz İçecekler
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 1537 :1989;  TS 1128 ISO 763 :2000;  TS EN 1134 :1996;  TS EN 1136 :1996;  TS 1594 ISO 2448 :2001;  TS 2104 :1975;  TS 4080 :1992;  TS 6473 :1989;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN 12631 :2003;  TS EN 1133 :1996;  TS EN 12147 :1998;  TS 6178 ISO 7466 :2002;  TS 11359 :1994;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 6
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-