|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 978
|
|
Kabul Tarihi :
|
4.04.1996
|
İptal Tarihi :
|
11.12.2002 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Kavurma |
Başlık (İng) :
|
Deep Fried Coarsly Chopped Meat (Preserved In Fat) |
Kapsam :
|
Bu standard kavurmayı kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the deep fried coursly chopped meat. |
Yerini Aldığı :
|
TS 978 :1983; |
Yerine Geçen :
|
TS 978 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1)Et ve Balık Kurumu, Et Mamulleri Dairesi İşletme ve İmalat Yönetmeliği* 2)Et ve Balık Kurumu Uzmanlar Semineri Tebliğleri* 3)Göktan, D. (1990) Gıdaların Mikrobiyolojik Ekolojisi, E.Ü. Basım Evi, Müh. Fak. Yayınları No:21 Bornova, İZMİR* 4) Çolakoğlu M. (1964). Yağların Bozulma Şekilleri, mekanizması, Açılaşmayı Tayin Metodları ve Önleme* 5) Tolgay, T.Tezcan I., Yurtyeri, A., Yücel, A.Et ve Et Ürünleri Ders Notları. |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 978 :1996 (TS 545*TS 546*TS 666*TS 668*TS 669*TS 670*TS 671*TS 933*TS 979*TS 1069*TS 1280*TS 1605*TS 1743*TS 1744*TS 1745*TS 1747*TS 2104*TS 2290*TS 256*TS 3135*TS 3136*TS 3446*TS 3786*TS 3834*TS 4945*TS 4964*TS 6163*TS 6211*TS 6181*TS 6);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|