Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 978      
Kabul Tarihi : 4.04.1996
İptal Tarihi : 11.12.2002
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Kavurma
Başlık (İng) : Deep Fried Coarsly Chopped Meat (Preserved In Fat)
Kapsam : Bu standard kavurmayı kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers the deep fried coursly chopped meat.
Yerini Aldığı : TS 978 :1983;  
Yerine Geçen : TS 978 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : 1)Et ve Balık Kurumu, Et Mamulleri Dairesi İşletme ve İmalat Yönetmeliği* 2)Et ve Balık Kurumu Uzmanlar Semineri Tebliğleri* 3)Göktan, D. (1990) Gıdaların Mikrobiyolojik Ekolojisi, E.Ü. Basım Evi, Müh. Fak. Yayınları No:21 Bornova, İZMİR* 4) Çolakoğlu M. (1964). Yağların Bozulma Şekilleri, mekanizması, Açılaşmayı Tayin Metodları ve Önleme* 5) Tolgay, T.Tezcan I., Yurtyeri, A., Yücel, A.Et ve Et Ürünleri Ders Notları.
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 978 :1996 (TS 545*TS 546*TS 666*TS 668*TS 669*TS 670*TS 671*TS 933*TS 979*TS 1069*TS 1280*TS 1605*TS 1743*TS 1744*TS 1745*TS 1747*TS 2104*TS 2290*TS 256*TS 3135*TS 3136*TS 3446*TS 3786*TS 3834*TS 4945*TS 4964*TS 6163*TS 6211*TS 6181*TS 6);;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-