Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1466      
Kabul Tarihi : 2.07.2020
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Domates salçası ve püresi
Başlık (İng) : Tomato Paste and puree
Kapsam : Bu standard domates salçası ve domates püresini kapsar. Domates suyu, ketçap, domates sosu ve benzeri domates mamullerini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard covers tomato paste and tomato puree.
Yerini Aldığı : TS 1466 :2008;  TS 1466/T1 :2009;  TS 1466/T2 :2011;  TS 1466/T3 :2015;  TS 1466/T4 :2016;  
Tadil Eden : TS 1466/T1 :2021;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Codex Standard For Processed Tomato Concentrates, Codex Stan 57-1981. [2] Codex Standard For Canned Tomato Products, Codex Stan 13-1981. [3] Cemeroğlu, B. 1992. Meyve ve Sebze İşleme Endüstrisinde Temel Analiz Metotları. Biltav Yayınları, No:02-2. [4] Kadakal, Ç. and Artık, N. 2003. Effect of Tomato Decay Proportion on the Howard Mould Count, Ergosterol and Other Tomato Pulp Properties. Journal of Food Quality, 27, 255-263. [5] Codex General Standard For Food Additivies, Codex Stan 192-1995. Rev. 2007. [6] Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :2020;  TS 1125 ISO 750 :2002;  TS ISO 763 :2015;  TS 1924 :2013;  TS 2104 :1975;  TS 2664 :2007;  TS 6065 ISO 2447 :2001;  TS 1728 ISO 1842 :2001;  TS 1129 ISO 1026 :1998;  TS ISO 22855 :2014;  TS ISO 21527-1 :2012;  TS EN ISO 4833-1 :2014;  TS EN ISO 5943 :2007;  TS ISO 21527-2 :2014;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 19
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-