Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 12537      
Kabul Tarihi : 17.03.1999
Konfirme Tarihi : 16.08.2009
Hazırlık Grubu : Meslek Standardları İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Aşçı
Başlık (İng) : Cook
Kapsam : Bu standard, aşçılığı, bu mesleği icra eden kişilerin tarifini ve sınıflandırmasını, kullanacak araç, gereç ve ekipmanlar ile her sınıftaki elemanların sahip olması gereken özellikleri bu ölçüm kriteri ile değerlendirilmesini kapsar.
Kapsam (İng) : The scope of this standard covers, classification, specifications qualifications, evaluation and testing criteria of a cook at different levels, including tools and equipment tobe used in this protession.
Yararlanılan Kaynak : ŞENER Burhan, Modern Otel işletmelerinde Yönetim Organizasyonu, 1990 Ankara GÜRMAN Ülker, Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri, 1993 Ankara, Ticari Mutfak, Araştırma ve Eğitim Başkanlığı ders notları 1
ICS Kodu : 03.040 İş, İstihdam ; 03.100.30 İnsan Kaynakları Yönetimi
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-