|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 12537
|
|
Kabul Tarihi :
|
17.03.1999
|
Konfirme Tarihi : |
16.08.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Meslek Standardları İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Aşçı |
Başlık (İng) :
|
Cook |
Kapsam :
|
Bu standard, aşçılığı, bu mesleği icra eden kişilerin tarifini ve sınıflandırmasını, kullanacak araç, gereç ve ekipmanlar ile her sınıftaki elemanların sahip olması gereken özellikleri bu ölçüm kriteri ile değerlendirilmesini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
The scope of this standard covers, classification, specifications qualifications, evaluation and testing criteria of a cook at different levels, including tools and equipment tobe used in this protession. |
Yararlanılan Kaynak :
|
ŞENER Burhan, Modern Otel işletmelerinde Yönetim Organizasyonu, 1990 Ankara
GÜRMAN Ülker, Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri, 1993 Ankara,
Ticari Mutfak, Araştırma ve Eğitim Başkanlığı ders notları 1
|
ICS Kodu :
|
03.040 İş, İstihdam ; 03.100.30 İnsan Kaynakları Yönetimi |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|