|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3706/T3
|
|
Kabul Tarihi :
|
10.04.2007
|
İptal Tarihi :
|
10.04.2017 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Kırmızı biber (capsicum annuum l.) - Acı, pul (yaprak) |
Başlık (İng) :
|
Red Pepper-(Hot Scaled) |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
- |
Yerine Geçen :
|
TS 3706 :2017; |
Tadil Edilen :
|
TS 3706 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
Tercüme Edildiği STD :
|
- |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
: (-);; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
1 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|