Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6160      
Kabul Tarihi : 29.11.1988
İptal Tarihi : 24.12.2014
Konfirme Tarihi : 2.07.2008
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Kırmızı etler-Soğutma, dondurma, muhafaza, taşıma ve çözdürme kuralları
Başlık (İng) : Meat-Rules for Refrigerating, Freezing, Storage Transporting and Thawing
Kapsam : Bu standard, soğutulacak veya dondurulacak kırmızı etlerin, soğuk hava sistemiyle ön soğutmasına, soğutulmasına, dondurulmasına, soğuk veya donmuş muhafazasına, taşınmasına, dondurulmuş etlerin çözdürülmesine ait kuralları kapsar. Et mamulleriyle ilgili kuralları kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to the rules conserning to cold air systems, precooling, cooling, freezing and storage in chilled or frozen forms, transportation, tawing of red meats. It does not apply to the rules concerning to, red meat products.
Yerine Geçen : TS 6160 :2014;  
Yararlanılan Kaynak : Anonim Et ve Et Mamülleri Sabayii Özel İhtiss Komisyonu Raporu DPT No. 535 IPTD 208, Anonim Etleri Soğutma Dondurma Muhafaza Taşıma Yönetmenliği EBK Yönetmelik Sıra No. 25 1973, Anomin Soğuk Depoculuk Hizmetleri Yönetmeliği EBK Yönetmelik No. 16 1968, CRAPLET C.La Viande de bovins Tom VIII Livre I 1966 Paris, DiNÇER Yet Bilimi ve Teknolojisi...
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 5273 :1987;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-