|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 383
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.04.2003
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kasaplık sığır |
Başlık (İng) :
|
Butchery Beef Cattle |
Kapsam :
|
Bu standard, kesim için piyasaya arz edilen kasaplık sığırları kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard has conclyded beef cattle that was presented to market for cutting |
Yerini Aldığı :
|
TS 383 :1988; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Entansif Besiciliği 1997 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni Anabilim Dalı, -Pratik Sığır Tetiştiriciliği 1998 Türk Ziraat Mühendislei Birliği Vakfı Yayını |
ICS Kodu :
|
65.020.30 Hayvan Yetiştirme ve Islahı
*Veterinerlik ile ilgili ilaçlar, bkz. 11.220 |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 384 :1987; TS 387 :1985; TS 5061 :1987; TS 8462 :1990; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|