|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10923
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.04.1993
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Dumanlanmış (füme) balık eti |
Başlık (İng) :
|
Smoked Fish |
Kapsam :
|
Bu standard, dumanlanmış balıkları kapsar. Dumanlanmış gökkuşağı alabalık, somon balığı, midye, havyar, kalamar vb. su ürünlerini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the smoked fish, It does not cover water products like smoked rainbow trout, smoked sauman, mussel, caviar, calamate etc. |
Tadil Eden :
|
TS 10923/T1 :2005; |
Yararlanılan Kaynak :
|
BANNERMAN,A -J.HORNE (1969): recommendations for the Preparation of Smoked Salmon, Torry Advisory Note No.5, Aberdeen Scotchland. ANONiM (1969): Smoked White Fish Recommeded Pratice for Producers. Torry Advisory Note No.9, Aberdeen-Scotchland. ANONİM (1969): Smoked Fish - Recommended Pratice for Retails. Torry Advisory Note. No.1.. |
ICS Kodu :
|
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 10923 :1993 (TS 353*TS 521*TS 545*TS 546*TS 861*TS 933*TS 1131*TS 1743*TS 1744*TS 1748*TS 2104*TS 2290*TS 2622*TS 2756*TS 3136*TS 5669*TS 5670*TS 5673*TS 5778*TS 5802*TS 5887*TS 6063*TS 6405*TS 6422*TS 6582*TS 7438*TS 7573);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
17 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|