Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10923      
Kabul Tarihi : 24.04.1993
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Dumanlanmış (füme) balık eti
Başlık (İng) : Smoked Fish
Kapsam : Bu standard, dumanlanmış balıkları kapsar. Dumanlanmış gökkuşağı alabalık, somon balığı, midye, havyar, kalamar vb. su ürünlerini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard covers the smoked fish, It does not cover water products like smoked rainbow trout, smoked sauman, mussel, caviar, calamate etc.
Tadil Eden : TS 10923/T1 :2005;  
Yararlanılan Kaynak : BANNERMAN,A -J.HORNE (1969): recommendations for the Preparation of Smoked Salmon, Torry Advisory Note No.5, Aberdeen Scotchland. ANONiM (1969): Smoked White Fish Recommeded Pratice for Producers. Torry Advisory Note No.9, Aberdeen-Scotchland. ANONİM (1969): Smoked Fish - Recommended Pratice for Retails. Torry Advisory Note. No.1..
ICS Kodu : 67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 10923 :1993 (TS 353*TS 521*TS 545*TS 546*TS 861*TS 933*TS 1131*TS 1743*TS 1744*TS 1748*TS 2104*TS 2290*TS 2622*TS 2756*TS 3136*TS 5669*TS 5670*TS 5673*TS 5778*TS 5802*TS 5887*TS 6063*TS 6405*TS 6422*TS 6582*TS 7438*TS 7573);;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 17
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-