|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3190
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.04.1995
|
İptal Tarihi :
|
19.01.2010 |
Konfirme Tarihi : |
26.05.2008 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Hazır kuru çorbalık |
Başlık (İng) :
|
Dry Soup Mix |
Kapsam :
|
. |
Kapsam (İng) :
|
. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3190 :1991; |
Yerine Geçen :
|
TS 3190 :2010; |
Tadil Eden :
|
TS 3190/T1 :2004; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- Food Microbiology. W.C. Frazier, D.C Westhoft
- AIIBP, Microbiological Specifications for Dry Soups,
Alimento 16 (1977)
- ICMSF, Microorganizms in Foods Vol.2.Oxford, 293 pp (1986)
- ICMSF, Microorganisms in foods Vol= 4,Oxford (1988)
- AIIBP, Microbioılogical Specifications for Dry Soups Alimenta 4,65-62 (1992) |
Uluslararası Karşılıklar :
|
.-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
. |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 861 :1982; TS 933 :1986; TS 1620 :1989; TS 1814 :1975; TS 2104 :1975; TS 2282 :1981; TS 2283 :1976; TS 2970 :1992; TS 3886 :1983; TS 3887 :1983; TS 4500 :1985; TS 5000 :1987; TS 6235 :1988; TS 6404 :1989; TS 6405 :1989; TS 6422 :1989; TS 6580 :1989; TS 6582 :1989; TS 7438 :1989; TS 7440 :1989; TS 7703 :1989; TS 7894 :1990; TS 8834 :1991; TS 11342 :1994; TS 11359 :1994; TS 11728 :1995; : (TS 1329:1973);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|