Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3190      
Kabul Tarihi : 12.04.1995
İptal Tarihi : 19.01.2010
Konfirme Tarihi : 26.05.2008
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Hazır kuru çorbalık
Başlık (İng) : Dry Soup Mix
Kapsam : .
Kapsam (İng) : .
Yerini Aldığı : TS 3190 :1991;  
Yerine Geçen : TS 3190 :2010;  
Tadil Eden : TS 3190/T1 :2004;  
Yararlanılan Kaynak : - Food Microbiology. W.C. Frazier, D.C Westhoft - AIIBP, Microbiological Specifications for Dry Soups, Alimento 16 (1977) - ICMSF, Microorganizms in Foods Vol.2.Oxford, 293 pp (1986) - ICMSF, Microorganisms in foods Vol= 4,Oxford (1988) - AIIBP, Microbioılogical Specifications for Dry Soups Alimenta 4,65-62 (1992)
Uluslararası Karşılıklar : .--
Tercüme Edildiği STD : .
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 861 :1982;  TS 933 :1986;  TS 1620 :1989;  TS 1814 :1975;  TS 2104 :1975;  TS 2282 :1981;  TS 2283 :1976;  TS 2970 :1992;  TS 3886 :1983;  TS 3887 :1983;  TS 4500 :1985;  TS 5000 :1987;  TS 6235 :1988;  TS 6404 :1989;  TS 6405 :1989;  TS 6422 :1989;  TS 6580 :1989;  TS 6582 :1989;  TS 7438 :1989;  TS 7440 :1989;  TS 7703 :1989;  TS 7894 :1990;  TS 8834 :1991;  TS 11342 :1994;  TS 11359 :1994;  TS 11728 :1995;   : (TS 1329:1973);;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-