|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1728 ISO 1842
|
|
Kabul Tarihi :
|
15.02.2001
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze ürünleri- Ph tayini |
Başlık (İng) :
|
Fruit and vegetable products- Determination of - pH |
Kapsam :
|
Bu standard, meyve ve sebze ürünlerinin pH ölçümü için potansiyemetrik bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a potantiometric method of measuring the pH of fruit and vegetable products. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1728 :1974; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1842:1991 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1842:1991--; NF V05-108 EQV--; ISO 1842:1991-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1842:1991 |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|