|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4180
|
|
Kabul Tarihi :
|
6.03.1984
|
Konfirme Tarihi : |
17.06.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Taze biber-Soğuk depolama ve soğuk taşıma kuralları |
Başlık (İng) :
|
Green Pepper Guide to Refrigerated Storage and Transport |
Kapsam :
|
Bu standard, taze biberlerin piyasaya arzedilmeden önce pazarlama sürelerini uzatacak veya uzak pazarlara tazeliklerini koruyarak taşınmalarını sağlayacak soğuk depolama ve soğuk taşıma kurallarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to the rules of refrigerated storage and transport of green pepper for the purpose of lasting their shelflife and keeping their freshness during the long dinstance transportation. |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 6659:1981 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 6659 (1981)-- |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1205 :1972; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
4 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|