Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4180      
Kabul Tarihi : 6.03.1984
Konfirme Tarihi : 17.06.2022
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Taze biber-Soğuk depolama ve soğuk taşıma kuralları
Başlık (İng) : Green Pepper Guide to Refrigerated Storage and Transport
Kapsam : Bu standard, taze biberlerin piyasaya arzedilmeden önce pazarlama sürelerini uzatacak veya uzak pazarlara tazeliklerini koruyarak taşınmalarını sağlayacak soğuk depolama ve soğuk taşıma kurallarını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to the rules of refrigerated storage and transport of green pepper for the purpose of lasting their shelflife and keeping their freshness during the long dinstance transportation.
Yararlanılan Kaynak : ISO 6659:1981
Uluslararası Karşılıklar : ISO 6659 (1981)--
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 1205 :1972;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 4
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-