|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 9233-2
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.11.2018
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Peynir, peynir kabuğu veişlem görmüş peynir- Natamisin muhtevası tayini- Bölüm 2: Peynir, peynir kabuğu veişlem görmüş peynir için yüksek performanslı sıvı kromatografisi yöntemi |
Başlık (İng) :
|
Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This document specifies a method for the determination of natamycin mass fraction in cheese, cheese rind and processed cheese of above 0,5 mg/kg and of the surface-area-related natamycin mass in cheese rind of above 0,03 mg/dm2. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 9233-2 :2013; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 9233-2:2018 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 9233-2-EQV |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
26 |
Fiyatı :
|
64,00 EURO (2.218,86 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|