Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 9233-2      
Kabul Tarihi : 19.11.2018
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Peynir, peynir kabuğu veişlem görmüş peynir- Natamisin muhtevası tayini- Bölüm 2: Peynir, peynir kabuğu veişlem görmüş peynir için yüksek performanslı sıvı kromatografisi yöntemi
Başlık (İng) : Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese
Kapsam : -
Kapsam (İng) : This document specifies a method for the determination of natamycin mass fraction in cheese, cheese rind and processed cheese of above 0,5 mg/kg and of the surface-area-related natamycin mass in cheese rind of above 0,03 mg/dm2.
Yerini Aldığı : TS EN ISO 9233-2 :2013;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 9233-2:2018
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 9233-2-EQV
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Cen/Cenelec : CEN
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 26
Fiyatı : 64,00 EURO  (2.218,86 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-