|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 5000/T4
|
|
Kabul Tarihi :
|
7.02.2023
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Ekmek |
Başlık (İng) :
|
Bread |
Kapsam :
|
Bu standard, ekmeği kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to bread. |
Tadil Edilen :
|
TS 5000 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 6579-1 :2017; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
1 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|